Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

«’Ιλιγγο» προκαλεί η περιουσία του Μπραντ Πιτ


Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Χόλιγουντ και φέτος βραβεύτηκε με το πρώτο Όσκαρ ερμηνείας στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ που φέτος απέσπασε το χρυσό αγαλματίδιο Β΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το ύψος της περιουσίας του Μπραντ Πιτ; Σύμφωνα με το Hola! Usa, η περιουσία του Μπραντ Πιτ αγγίζει το ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ του 1987 με έναν πολύ μικρό ρόλο. Δεν άργησε όμως να πάρει τους πρώτους μεγαλύτερους ρόλους για τους οποίους πληρώθηκε αδρά. Για την ερμηνεία του στη «Thelma & Louise» πήρε 6.000 δολάρια. Δύο χρόνια αργότερα, το κασέ του εκτοξεύτηκε στα 500.000 δολάρια για την συμμετοχή του στην ταινία «Kalifornia». Όσο για τις μεγάλες κινηματογραφικές του επιτυχίες όπως είναι το «Seven», ο Μπραντ Πιτ είχε αυξήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του κατά 4 εκατομμύρια δολάρια ενώ για την ταινία «Εφτά χρόνια στο Θιβέτ» είχε αποσπάσει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά είχε κερδίσει 17.5 εκατομμύρια δολάρια για τις ταινίες: «Meet Joe Black», «Fight Club», «Παιχνίδι Κατασκόπων» και «Τροία». Όσο για την ταινία «Mr. and Mrs. Smith» στην οποία είχε συναντήσει την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ απέσπασε 20 εκατομμύρια δολάρια και άλλα 30 εκατομμύρια από το ποσοστό του από τις εισπράξεις της ταινίας. Ο Μπραντ Πιτ όπως είναι γνωστό δραστηριοποιείται και με την παραγωγή ταινίων με την εταιρία του Plan B Entertainment και έχει αναλάβει την παραγωγή ταινιών όπως είναι οι: «Τροία», ο «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», «The Departed», «The Time Traveler’s Wife», «Eat Pray Love», «Moneyball», «World War Z» , «Kick-Ass», «12 χρόνια Σκλάβος» και «Ad Aniston». Την εταιρία είχε συνιδρύσει με την Jennifer Aniston, αλλά μετά τον χωρισμό τους, την κράτησε εξολοκλήρου εκείνος.

Όταν αναφερόμαστε σε έναν σταρ του βεληνεκούς του Μπραντ Πιτ, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν και άλλες πηγές εσόδων. Για παράδειγμα, το 2006 όταν ο χολιγουντιανός σταρ και η τότε σύζυγός του, Αντζελίνα Τζολί είχαν δώσει στο περιοδικό People τη φωτογραφία της τότε νεογέννητης κόρης τους, Σάιλο, είχαν κερδίσει 7. 6 εκατομμύρια δολάρια. Δύο χρόνια αργότερα, δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία των δίδυμων παιδιών τους, Νοξ και Βίβιεν απέσπασαν 15 εκατιμμύρια δολάρια. Σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία του, ο Μπραντ Πιτ διαθέτει ακίνητα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων, μία πολυτελή έπαυλη στη Σάντα Μπάρμπαρα και μία άλλη πολυτελή κατοικία στην Νέα Ορλεάνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου